Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan’a masa tenisi salonu yapılacak

Seyhan’a masa tenisi salonu yapılacak

Akay’dan Alternatif sporlara katkı

Sporcu Baskan’dan spora destek
Her zaman spor ve sporcunun yaninda yer alan ve göreve geldigi ilk günden bu yana da yaptigi çalismalar ile takdir toplayan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, gençleri alternatif branslara yönlendirmek için kollari sivadi.
Baskan Akay, Seyhan Ilçe sinirlarinda brans ayrimi yapmaksizin tesisler yapmak adina imkanlar dahilinde tüm sartlari zorlayacaklarini söyledi. Çukurova Üniversitesi'nde, eski Adana Milletvekili Kemal Sag ile birlikte masa tenisi oynayan Baskan Akay, en yakin zaman zarfi içerisinde Seyhanli gençlerin rahat bir ortamda Masa Tenisi oynayabilecegi bir salon yapacaklarinin müjdesini verdi.
“SPOR ANLAMINDA ÖNEMLI PROJELERIN ALTINA IMZA ATACAGIZ”
Seyhan Ilçesi'nde spor anlaminda önemli projelerin altina imza atacaklarini belirten Baskan Akay sunlari söyledi;
“Seçim çalismalarinda verdigimiz sözleri yerine getirmeye kararliyiz. Bu yönde de çalismalarimiz hizli bir sekilde devam ediyor. Spor ve sporcuya çok büyük önem veriyoruz. Gençlerimizi kötü aliskanliklardan özelliklede uyusturucudan kurtarmanin en önemli unsuru da spordur. Bu bilinç ile hareket ederek yapacagimiz salonlara gelecegimizin teminati olan gençleri çekerek spora odaklanmalarini saglayacagiz”
Eski Adana Milletvekili Kemal Sag'da,  Baskan Akay'a,spor ve sporcuya verdigi  destekten dolayi tesekkür etti.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu